Merülj el a dél-olaszországi ízekben a rusztikus aszalt paradicsomkrémmel! A paradicsomot gondosan kettévágják, majd fatáblákra helyezve megsózzák. Ezután a szicíliai napfényre teszik, ahol lassan kiszárad, majd sötétben kosarakban tárolják. Az érett paradicsomot később blansírozzák, hogy eltávolítsák a felesleges sót, majd krémesre aprítják és gazdagítják extra szűz olívaolajjal.
Ebben a paradicsomkrémben a hagyomány és a kreativitás találkozik. Az elkészítési folyamat része a dél-olasz kulináris örökségnek, így minden falatban a napfény és a tengerparti szellők érződnek. Kóstold meg a rusztikus ízeket egyesítő, izgalmas paradicsomkrémet, és engedd, hogy dél-Olaszország ízvilága elkényeztessen.
Egy szem paradicsom többet mond ezer szónál. Fedezd fel a rusztikus aszalt paradicsomkrém ezer ízét és történetét minden falatban, és tedd még gazdagabbá a konyhádat ezzel a különleges, tradicionális alapokon nyugvó termékkel!