Mandarinlekvár
Mandarinlekvár
2 090 Ft

Mandarinlekvár

Mandarinlekvár
Mandarinlekvár
Mandarinlekvár hátulról
Mandarinlekvár készítése

Összetevők: mandarinhús- és héj, nádcukor, szentjánoskenyér-liszt, citromlé. 

Gyümölcs 100 g termékben: min. 75%. 

Ételpárosítás: kemény és lágy sajtokkal egyaránt, vagy szelet kenyérre, kétszersültre, egyéb péksüteményre kenve egy finom reggelihez. Emellett süteményekhez és tortákhoz is kiváló. 

Szavatossági idő: a gyártási időtől számított 24 hónap. 

Tárolási javaslat: szobahőmérsékleten, felbontás után tárolja hűtőben és 3-5 napon belül fogyassza el.

Raktáron
2 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
2+  db
-5 %
1 986 Ft/db
3+  db
-10 %
1 881 Ft/db
Részletek

Ismerd meg a mandarinlekvárunkat, amit a késői Ciaculli mandarin különleges gyümölcséből készítünk! Ezek a mandarinok kizárólag Palermo város közvetlenül napsütötte szomszédságában, egy jól körülhatárolható területen érnek, és ebből eredően rendkívüli és ellenállhatatlan ízeket hoznak létre. A föld és a nap adta zamatosságukat érintetlenül szeretnék megőrizni, ezért az érett mandarint mindössze 24 órán belül dolgozzák fel a gyümölcs héjával együtt. A minőségi alapanyagokból készült lekvárjaink pedig garantáltan finom és különleges ízélményt nyújtanak.

A mandarinlekvár tökéletes társa lehet egy reggeli pirítós vagy kenyér mellé, és a kemény és lágy sajtokkal is tökéletesen harmonizál. Emellett bátran használd a sütemények és torták készítéséhez is, hogy még izgalmasabbá tedd a desszerteket.

Kóstold meg a Ciaculli mandarinok egyedülálló ízvilágát minden egyes falatban!

Adatok
Hitelesített ökológiai gazdálkodásból
igen
Hitelesített vegán termék
igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek